ברוקולי בסויה ולימון

הרוטב הפשוט של הסויה והלימון משדרג בצורה מופלאה את הברוקולי ויוצר יחד איתו מנה טעימה וכיפית, ללא מאמץ וללא שומן.

מספר מנות:

2-3 מנות

רכיבים:

  • 400 גרם פרחי ברוקולי טריים או קפואים
  • 2 כפות רוטב סויה איכותי
  • 2 כפות מיץ לימון או ליים
  • 1 כפית דבש או מולאסה

אופן ההכנה:

  1. שמים בפרח אידוי או סיר אידוי מעל מים רותחים את הברוקולי ומאדים במשך כעשר דקות
  2. מערבבים בקערה קטנה את הסויה, הלימון והדבש
  3. מערבבים את הברוקולי עם הרוטב ומגישים