סלסת עגבניות טריות

סלסת עגבניות טריות יכולה לשמש כרוטב נפלא ומהיר למגוון מאכלים טריים ומבושלים. העגבניות עשירות מאוד בליקופן – נוגד חמצון חזק ואפקטיבי המועיל במיוחד לבעיות בבלוטת הערמונית.

מספר מנות:

כוס עד כוס וחצי רוטב

רכיבים:

  • 5 עגבניות בשלות
  • 2 שיני שום
  • 1/4 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ים לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים 1-2 דקות.
    לחלופין

    1. מגררים את העגבניות, כותשים את שיני השום וקוצצים דק את הכוסברה או הפטרוזיליה.
    2. מערבבים את כל החומרים ומוסיפים מלח.