סלט כרוב אדום, תפוחים ואגוזים

סלט שיכול לשמש כארוחה קלה, ניתן לשמור אותו במקרר למספר ימים ולנשנש לפי החשק.

מספר מנות:

2-3 מנות

רכיבים:

  • חצי כרוב אדום
  • תפוח עץ
  • כוס גרגרי תירס קפוא או טרי, מאודים, קרים
  • 50 גרם אגוזי פקאן קצוצים

לרוטב:

  • כף שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית דבש
  • מלח ים, פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות
  2. חותכים את התפוח לקוביות קטנטנות
  3. מערבבים את הכרוב, התפוח והתירס
  4. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט
  5. שומרים במקרר עד להגשה
  6. לפני ההגשה מוסיפים את האגוזים