בצק פסטה מקמח מלא

הקמח המלא נפלא ליצירת בצק פסטה משובח. לצורך רידוד כדאי מאוד להשתמש במכונת פסטה. אפשר להכין כך פטוצ'יני או עלי לזניה בעלות נמוכה, ערך תזונתי רב וטעם עשיר.

מספר מנות:

כ-300 גרם בצק

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח מלא בטחינת ריחיים
  • 2 ביצים
  • כף שמן זית
  • חצי כפית מלח ים
  • 2 כפות מים קרים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים לבצק מעט קשה. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים קרים. לשים כעשר דקות, מכניסים
  2. למקרר לשעה, מוציאים ומרדדים בעזרת מכונת פסטה כל פעם חתיכה קטנה מהבצק.
  3. חותכים לצורה הרצויה

הערות למתכון:

  • ניתן להקפיא