טפנד זיתים ושקדים

ממרח טעים לכריך, ללא מוצרי חלב ועם הרבה סידן

מספר מנות:

כשלושת רבעי כוס ממרח

רכיבים:

  • 100 גרם זיתים ללא גלעינים
  • 100 גרם שקדים לא קלויים, קלופים
  • 2-3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. שמים במעבד מזון את כל החומרים ומעבדים מספר דקות עד שנוצר ממרח
  2. טועמים ומוסיפים עוד שקדים או עוד זיתים, לפי הטעם האישי וסוג הזיתים בהם בחרתם להשתמש

הערות למתכון:

  • אפשר להוסיף בשלב עיבוד הממרח חופן עלי בזיליקום או פטרוזיליה