דייסת שיבולת שועל "אינסטנט"

בעונת החורף, זו ארוחת הבוקר או הביניים האידיאלית לאנשים העסוקים. ההכנה בבוקר מהירה יותר מהכנת כריך, ומתקבלת ארוחה חמה, מתוקה, משביעה לאורך זמן ועתירת סיבים באמצע יום העבודה או הלימודים.

מספר מנות:

מנה אחת

רכיבים:

  • חצי כוס שיבולת שועל דקה (חשוב שתהיה דקה)
  • כף צימוקים
  • 2 תמרים קצוצים
  • חצי כפית קינמון טחון
  • מעט מולאסה, סילאן או מייפל טבעי (אפשר לוותר)
  • כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. שמים את כל החומרים מלבד המים בקופסא ולוקחים לעבודה או ללימודים
  2. כשרוצים לאכול, מוסיפים את המים הרותחים, מכסים, ממתינים כחמש דקות, מערבבים ואוכלים