סורבה מנגו

סורבה טעים מתוק חלק וכיפי, אי אפשר להאמין שהוא ללא תוספת סוכר ושומן! הוא דורש אמנם התעסקות מסויימת אבל התוצאה שווה בהחלט – גם בריא וגם סופר טעים. חשוב מאוד להכין אך ורק כשהמנגו בשיאו, רצוי ממנגו מזן מאיה – בשל ומתוק, אחרת חבל על המאמץ.

מספר מנות:

4-6 מנות

רכיבים:

  • 3-4 פירות מנגו בשלים ומתוקים מאוד
  • מספר טיפות מיץ לימון או ליים

אופן ההכנה:

  1. מרסקים את המנגו בממחה או במעבד מזון ומערבבים עם הלימון
  2. מקפיאים למשך שעה, מוציאים ומקציפים במקצף יד. מחזירים למקפיא
  3. לאחר שעה נוספת שוב מוציאים, מקציפים ומחזירים למקפיא
  4. ככל שחוזרים על הפעולה יותר פעמים, הסורבה יצא חלק וגלידתי יותר