סלט פירות עם פצפוצי אורז

מתכון פשוט ונהדר של המורה הנפלאה שלי לפלדנקרייז – עדית קלפפיש, פתרון נהדר לארוחת בוקר לנמנעים ממוצרי חלב, בדיאטת אורז וגם בכל הזדמנות אחרת כתחליף לדגני בוקר מעובדים.

מספר מנות:

1-2 מנות

רכיבים:

  • 5-6 תותים
  • בננה
  • אגס בינוני
  • מיץ מחצי קלמנטינה
  • 3-4 כפות פצפוצי אורז ללא סוכר ומלח

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הפירות לחתיכות קטנות, מוסיפים את מיץ התפוזים.
  2. לפני ההגשה מערבבים פנימה את פצפוצי האורז ואוכלים.