שייק ירוק קיצי עם זרעי צ'יאה (צ'יה)

הוספת זרעי הצ'יאה לשייק הירוק מעלה את הערכים התזונתיים שלו, מספקת אומגה 3, ברזל, סידן ומגנזיום, מסמיכה אותו והופכת אותו למעין ג'ל נעים לשתיה ומשביע.

מספר מנות:

כוס גדולה

רכיבים:

  • חופן גדול של עלי תרד
  • גבעול סלרי עם העלים
  • 3-4 עלי נענע
  • חצי כוס מים או מיץ תפוחים טבעי
  • פלח מלון
  • אגס
  • 1-2 תמרים (לא חובה)
  • כף זרעי צ'יאה

אופן ההכנה:

  1. שמים בבלנדר את העלים הירוקים והמים וטוחנים היטב
  2. מוסיפים את הפירות וטוחנים שוב
  3. טועמים ואם לא מתוק מספיק מוסיפים תמר או שניים
  4. מוסיפים את זרעי הצ'יאה ומערבבים
  5. משהים ל-20 דקות ושותים