בורגול עם אטריות

מנה מהירה להכנה, בריאה, משביעה ומנחמת, שיכולה לשמש כארוחת ערב מהירה כשחוזרים הביתה עייפים. את המתכון קיבלה אמא שלי ממוכרת בחנות התבלינים בשוק לוינסקי שבה היא קונה את הבורגול.

מספר מנות:

2-3

רכיבים:

  • כף שמן זית
  • 1/2 כוס אטריות דקיקות מקמח מלא או מאורז (שבורות)
  • כוס בורגול גס
  • 2 כוסות מים
  • מלח ים לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. שמים את השמן והאטריות בסיר ומערבבים על אש בינונית מספר דקות
  2. מוסיפים את הבורגול, המים והמלח ומביאים לרתיחה
  3. מבשלים 3-4 דקות, מכסים את הסיר, מכבים את האש ומשאירים סגור בלי לפתוח ובלי להזיז כעשר דקות
  4. פותחים את הסיר, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים