טחינה ביתית בסיסית

חינה שמכינים לבד בבית חוסכת הרבה כסף וחומרים משמרים. ההכנה היא פשוטה ומהירה. כדאי להכין את הטחינה המיועדת לשימוש שוטף ללא שום, כדי שיהיה אפשר להנות ממנה בה גם בארוחות בוקר וכריכים בלי לדאוג מהריח.

מספר מנות:

כוס טחינה

רכיבים:

  • חצי כוס טחינה גולמית משומשום מלא
  • חצי כוס מים
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים עד שהם מתאחדים

הערות למתכון:

  • אפשר להוסיף שום ושפע פטרוזיליה, אם מוסיפים אותם כדאי להשתמש בממחה או במעבד מזון לצורך עיבוד הממרח